Fotografia saptamanii 14-20 nov.

Jeff Mitchell s-a născut la Milton, în Scoția, în 1970. Jeff a debutat în fotografia profesionistă la 19 ani, lucrând pentru o agenție de publicitate și apoi pentru Edinburgh Evening News și Glasgow Herald. În paralel, colaborează cu Reuters, apoi, în 2005, este angajat de Getty Images, ca fotograf de știri pentru Scoția.

Pe lângă câteva evenimente cu acoperire internațională, cu au fost Cupa Mondială la fotbal din Africa de Sud sau festivalul Up Helly AA Viking de pe insulele Shetland, Mitchell a transmis reportaje foto de la funeraliile prințesei Diana sau ale Reginei Mamă ale Regatului Unit.

A primit numeroase premii, printre care și 1st World Press Photo, British Photographer of The Year, British Picture Editor of The Year și Nikon Regional Photographer of the Year.

Jeff locuiește în prezent în Alexandria, împreună cu soția sa și cei doi copii,  Lyn Finlay în vârstă de 10 ani și Callum, în vârstă de 7 ani.

Fotografia prezentată este realizată la Glen Etive, în regiunea muntoasă a Scoției, în timpul sezonului de împerechere, perioadă în care se aud mugetele cerbilor în pădurile din Highland .

Fotografia saptamanii @ danmanusaride.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.